debroekriem prijs meer uit handen
De Broekriem is de gelukkige winnaar van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016. We vielen dubbel in de prijzen, want we hebben zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen!

 

De prijzen werden uitgereikt door staatsecretaris Van Rijn van VWS. De jury, onder leiding van Ella Vogelaar, voorzitter van Vereniging NOV, koos uit ruim 400 inzendingen DeBroekriem als beste landelijke vrijwilligersorganisatie.  De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij.

Tot nooit!

DeBroekriem is opgevallen bij de jury door haar visie over werken met vrijwilligers. Vrijwilligers bij DeBroekriem ontwikkelen zich tot een goede eventmanager. Zij breiden hun netwerk uit en profileren zichzelf als een actieve en positieve werkzoekende. Dit doen zij door het organiseren van sollicitatieworkshops. Het vrijwilligerswerk bij DeBroekriem is een opstap naar werk, na afloop ontvangen zij een certificaat en zeggen ze “Tot nooit!”. Omdat 70% van de vrijwilligers uitstromen naar een baan.

Ook voor Anne-lotte tot nooit

Anne-lotte was tot en met december actief als eventmanager in omgeving Breda voor de Broekriem en heeft diverse events georganiseerd voor werkzoekenden. Doordat ze haar eigen bedrijf Lot’s Weddings en Events verder gaat opbouwen heeft ze ervoor gekozen te stoppen als eventmanager.

Lees meer op de website van De Broekriem