trouwen of evenement bij houtse meer aan water lot's eventmanager
Lot’s Weddings & Events wordt tijdelijk ingehuurd als sales & event manager bij de unieke event- en trouwlocatie Het Houtse Meer. Vanaf februari tot juli biedt Lot’s ondersteuning als sales & event manager bij het prachtige paviljoen én unieke event- en trouwlocatie Het Houtse Meer in Den Hout. Op deze hippe locatie aan het water zal Lot’s particuliere en zakelijke klanten begeleiden bij het organiseren van een zakelijk event, jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft

 

De locatie beschikt over 4 aparte zalen, los van de Bar & Grill, die heel flexibel in te delen zijn en gemakkelijk groter of kleiner gemaakt kunnen worden. Borrelen of feesten van 2 tot 1000 man! Bij elke zaal zit een privé terras (aan het water), welke naar wens overdekt kan worden met een tent. Op het privé terras bereidt een kok heerlijke vis- en vlees gerechten en wordt er een buffet geserveerd met verse broden, salades, heerlijke pasta’s en sauzen.

Op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft of feest? Vitaal vergaderen in een rustgevende omgeving? Personeelsfeest, kerstborrel, bedrijfsevent of bruiloft? Neem contact op via mijn Houtse Meer e-mailadres annelotte@hethoutsemeer.nl of bekijk de website van Het Houtse Meer.

 

collage het houtse meer den hout event bruiloft