Een geschikte fotograaf vinden voor je bruiloft kan soms een flinke zoektocht zijn. Neem hier dan ook rustig de tijd voor en onderzoek samen van welke stijl en sfeer jullie houden. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, zorg dat er een klik is met de fotograaf. Hij of zij is tenslotte de hele dag op jullie trouwdag aanwezig en daarom moeten jullie je op het gemak voelen bij hem of haar. Alleen dan zorg je ervoor dat jullie als bruidspaar stralen op de trouwfoto’s!

Award-winning trouwfotograaf Canoë van Defining Moments Photography is zo’n fijne trouwfotograaf. Ze verzorgt eigentijdse en stijlvolle bruidsfotografie met speciale aandacht voor de spontane momenten en emoties tijdens de gebeurtenissen van de dag. Haar stijl omschrijft zich het best als journalistiek, waarbij ze op een ongedwongen manier te werk gaat zodat ook de geposeerde momenten dezelfde natuurlijke uitstraling hebben.

De afgelopen zes jaar heeft deze Bredase trouwfotograaf een enorme variëteit aan huwelijken mogen vastleggen: van alternatieve, hipster trouwerijen met een festival thema, tenten en een vintage randje tot strand-, kerk-, tuin-, multi-culturele en lesbische bruiloften.

Allemaal hebben ze één ding gemeen: haar volledige toewijding tijdens het vastleggen van jullie bruiloft en het creëren van jullie eigen, unieke verhaal van de dag. Zodat de speciale momenten van vandaag de onvergetelijke herinneringen van morgen worden, en jullie de dag keer op keer kunnen herbeleven.

Canoë beschouwd het als een voorrecht om de defining moments van jullie leven vast te mogen leggen, en werkt meestal met een vaste tweede fotograaf zodat bijvoorbeeld ook de voorbereidingen van de bruidegom gefotografeerd kunnen worden. De trouwfotografen maken als team beelden die elkaar vanuit een ander en individueel perspectief perfect aanvullen, zodat het verhaal van jullie dag zo compleet mogelijk verteld wordt.

Lot’s Weddings & Events is partners met Defining Moments Photography. Samen zorgen ze ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt en dat jullie daar nog lang van na kunnen genieten. Weddingplanner Lot’s let op de kleine details (ziet net dat haarlokje wat voor je ogen hangt, lippenstift op je tand of dat glas op de achtergrond) en Canoë legt jullie het moment vast op een prachtige wijze.

Om het volledige portfolio van Defining Moments Photography te bekijken bezoek je haar website: www.definingmoments.nl. Daar vind je ook uitgebreide informatie over de werkwijze, prijzen en mogelijkheden voor wat betreft bruidsalbums. Je kunt ook direct telefonisch of email contact opnemen met Canoë. Ze ontmoet jullie graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.