Hulp nodig bij de styling van jullie bruiloft?

Naar aanleiding van jullie wensen ga ik aan de slag om een passend styling plan te maken voor jullie bruiloft decoratie! Bovendien zorg ik ervoor dat alles klaarstaat op de grote dag zelf, dat het tussentijds weer wordt gefinetuned én dat het opgeruimd wordt. Als dat niet als muziek in de oren klinkt…

Liefs, Lot

Foto: koolen photography

Bruiloft styling door Lot!

Droom jij ook al jaren van een perfect plaatje van jullie bruiloft? Speur jij Pinterest en Instagram naar inspiratie & ideeën? Mooie aangeklede tafels, fleurige bloemen, een bepaald thema of kleur… De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat maakt keuzes maken ook niet makkelijk. Ik help je graag om jullie perfecte bruiloft te stijlen!

Passende mogelijkheden

Met een groot en divers netwerk is er voor ieder wat wils

Een echte kameleon

Ik pak creatief en veelzijdig iedere uitdaging aan
zelfs een boerenschuur kan een droomlocatie worden…

Weten waar je aan toe bent

Voor ieder feest en iedere bruiloft een scherpe aanpak

Bruiloft stylen: een heel karwei

Zien jullie door de bomen het bos niet meer? Geen idee hoe jullie dit aan moeten pakken? Niet voldoende tijd om dit allemaal te organiseren?

No stress! Lot’s Weddings & Events kan jullie helpen bij de styling van jullie bruiloft en doet dit met veel liefde. We gaan samen om tafel, bespreken welke stijl jullie voor ogen hebben en doen samen inspiratie en ideeën op. Op basis van dit gesprek maak ik een stylingplan op maat voor jullie en zorg ik ervoor dat dit op jullie bruiloft op deze manier wordt uitgevoerd. Jullie hebben er geen omkijken naar en worden verrast door het perfect plaatje wat ik zal wegzetten.

tafel-decoratie-bruiloft

Heb je zelf niet zo veel bruiloft inspiratie?

Schakel dan Lot in voor jouw weddingplanning. Lot is de enige echte hands-on planner die gespecialiseerd is in feesten en bruiloften op eigen locaties in West-Brabant en Vlaanderen. Met haar flinke dosis creativiteit maakt ze jullie droomplaatje realistisch. Benieuwd wat Lot voor jullie kan betekenen? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!