Lot's Events

Geen tijd of niet het organisatietalent om je 30ste verjaardag te organiseren met een groot feest, maar je wilt het ook niet zomaar voorbij laten gaan? Je jubileum vieren met al je vrienden en familie? Een zakelijk evenement organiseren dat echt bijblijft? Of wil je meer rendement halen uit je event?

Gefeliciteerd!

Allereerst: van harte gefeliciteerd met de mijlpaal die je hebt bereikt of die je nog gaat bereiken! Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, huwelijksjubileum, gouden bruiloft of het behalen van een diploma: reden genoeg om er even bij stil te staan. En dat mag gevierd worden! Met vrienden, familie en kennissen door middel van bijvoorbeeld een groot feest of evenement.
champagne vieren feest event jubileum gouden bruiloft

Waar moeten we beginnen?

Bij het organiseren van een goed feest of evenement komt ontzettend veel kijken. Wellicht heb je allerlei leuke ideeën en plannen, maar heb je geen idee waar je moet starten en hoe je het aan moet pakken. Lot's wil je daar graag bij helpen. Of je wilt alleen de kaders vaststellen en de rest van de organisatie aan mij overlaten, waardoor je zelf ook totaal verrast gaat worden. Ook dat kan!

Lot's creëert een totaalbeleving

Lot’s Weddings & Events ontzorgt van A tot én met Z en maakt van iedere bijzondere mijlpaal een onvergetelijke beleving. Als eventplanner creëert Lot's een totaalbeleving, waarbij niet alleen het event zelf centraal staat, maar ook alles daar omheen. De kosten van een evenement of feest lopen al snel hoog op, maar op deze manier krijg je dus veel meer waar voor je geld. En belangrijker: jij en jouw gasten kunnen voor een langere periode genieten.

Van A tot én met Z en één aanspreekpunt

Vanuit de persoonlijke wensen en verwachtingen van de klant wordt een totaalconcept gecreëerd dat als een rode draad door het hele organisatieproces zal worden gebruikt. Lot’s adviseert, denkt mee, organiseert, onderhandelt, plant, coördineert en begeleidt van A tot én met Z. Van het bedenken en uitwerken van een uniek concept, het regelen van uitnodigingen, drukwerk en een verzorgde website tot de volledige planning, coördinatie en begeleiding van het evenement. Door Lot's in te huren heb je één aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten, een uitgewerkt draaiboek en houd je overzicht over je budget en de planning. Met een groot netwerk aan leveranciers en partners kan je rekenen op een hoge kwaliteit en het beste resultaat.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wilt u weten wat Lot's kan betekenen voor het organiseren van uw feest of event?