Iets te vieren?

Geen tijd of niet het organisatietalent om je 40ste verjaardag te organiseren, maar je wilt het ook niet zomaar voorbij laten gaan? Een jubileum vieren met al je dierbaren? Een kraamfeest of babyborrel in je eigen tuin?

Allereerst: (alvast) gefeliciteerd!

Of het nu om een verjaardag, geboorte, huwelijksjubileum of het behalen van een diploma gaat: reden genoeg om even stil te staan bij dit bijzondere moment. Met al je vrienden, familie en kennissen wil je deze mijlpaal vieren en met hen even flink te bloemetjes buiten zetten! Uiteraard mogen lekkere hapjes en drankjes, goed personeel en een DJ of band niet ontbreken. Ook moeten er de nodige faciliteiten geregeld worden, zoals toiletvoorziening, electra en wil je ook leuke aankleding. En misschien wil je wel een fotograaf die de avond komt vastleggen, of een fotobooth voor hilarische foto’s… Zo kan ik nog wel even doorgaan 🙂 Kortom: een hoop geregel en georganiseer!

No stress!

Bij het organiseren van een goed feest of evenement komt ontzettend veel bij kijken. Lot’s Weddings & Events helpt jullie graag op weg of neemt het volledig uit handen. Misschien heb je allerlei leuke ideeën, maar heb je geen idee hoe je het aan moet pakken. Of je wilt alleen de kaders vaststellen en de rest van de organisatie aan mij overlaten, waardoor je zelf ook totaal verrast gaat worden. Ook dat kan!

Let’s go

We gaan samen om tafel, bespreken hoe jullie het voor ogen hebben en doen samen inspiratie en ideeën op. Op basis van dit gesprek maak ik een plan op maat voor jullie en zorg ik ervoor dat dit op jullie feest op deze manier wordt uitgevoerd. Jullie hebben er geen omkijken naar en worden verrast door het perfect plaatje wat ik zal wegzetten.