Lot's trouwpakketten

De mooiste dag van jullie leven organiseren is helaas niet gratis. Uit het Nationaal Trouwonderzoek is gebleken dat in 2015 bruidsparen gemiddeld €16.400 uitgaven aan hun grote dag. Een weddingplanner inschakelen is natuurlijk een extra kostenpost. Zodat je ongeveer weet waar je rekening mee kunt houden, biedt Lot's Weddings & Events overzichtelijke trouwpakketten aan van haar diensten, aangeduid als DIY Wedding Plus, Wedding Experience en Complete Wedding Care. Dit is waar je uit kunt kiezen op basis van jullie behoefte om ontzorgd te worden. Daarnaast ontvang je per trouwpakket een aantal Lot's Weddings Coins die jullie naar eigen wensen en behoeftes kunnen besteden, waarmee gebruik gemaakt kan worden van creatieve elementen die Lot’s extra kan bieden om de beleving te vergroten. 

De mogelijkheden om de beleving tussen de klant, de leverancier en de bezoekers te vergroten zijn eindeloos en zijn afhankelijk van jullie wensen. Dit kunnen we bespreken in een eerste vrijblijvend gesprek.

In het trouwpakket DIY Wedding Plus zorgt Lot er als ceremoniemeester voor dat jullie dag soepel en vlekkeloos verloopt. Jullie willen op de mooiste dag van jullie leven natuurlijk alleen maar genieten en jullie familie en vrienden niet belasten met de taak als ceremoniemeester. Lot zorgt er als professional voor dat jullie nergens naar hoeven om te kijken. Daarnaast kijkt Lot kritisch mee met welke dingen er nog geregeld moeten worden.
Lees meer
De dag zelf willen jullie natuurlijk nergens naar hoeven te kijken, dus Lot zal als ceremoniemeester de dag op rolletjes laten verlopen. Daarnaast hebben jullie eigenlijk ook al vooraf iemand nodig dit meedenkt over de styling en aankleding van jullie bruiloft. Hoe zien jullie de ceremonie voor jullie, hebben jullie al nagedacht over de tafelstyling, wat gaan jullie weggeven als bedankjes en wat voor gastenboek wensen jullie? Lot geeft jullie de nodige tips en adviezen, ontzorgt in het regelen en organiseren en helpt jullie op weg!
Lees meer
Als jullie kiezen voor een Complete Wedding Care trouwpakket dan wordt je volledig ontzorgd door Lot; van A t/m Z. Alle voorbereidingen tot de organisatie van de dag zelf. Op basis van jullie wensen en ideeën zal Lot ervoor zorgen dat jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt, die nog lang bij jullie en jullie gasten in het geheugen gegrift staat.
Lees meer