Lot's trouwpakketten

De mooiste dag van jullie leven organiseren is helaas niet gratis. Uit het Nationaal Trouwonderzoek is gebleken dat in 2015 bruidsparen gemiddeld €16.400 uitgaven aan hun grote dag. Een weddingplanner inschakelen is natuurlijk een extra kostenpost. Zodat je ongeveer weet waar je rekening mee kunt houden, biedt Lot's Weddings & Events overzichtelijke trouwpakketten aan van haar diensten, aangeduid als DIY Wedding Plus, Wedding Experience en Complete Wedding Care. Dit is waar je uit kunt kiezen op basis van jullie behoefte om ontzorgd te worden. Daarnaast ontvang je per trouwpakket een aantal Lot's Weddings Coins die jullie naar eigen wensen en behoeftes kunnen besteden, waarmee gebruik gemaakt kan worden van creatieve elementen die Lot’s extra kan bieden om de beleving te vergroten. 

De mogelijkheden om de beleving tussen de klant, de leverancier en de bezoekers te vergroten zijn eindeloos en zijn afhankelijk van jullie wensen. Dit kunnen we bespreken in een eerste vrijblijvend gesprek.

In het trouwpakket DIY Wedding Plus zorgt Lot's er als ceremoniemeester voor dat jullie dag soepel en vlekkeloos verloopt. Jullie willen op de mooiste dag van jullie leven natuurlijk alleen maar genieten. Lot's zorgt ervoor dat jullie nergens naar hoeven om te kijken. Daarnaast kunnen er een aantal bijzondere en creatieve elementen toegevoegd worden aan jullie bruiloft die de beleving vergroot.
Lees meer
Jullie hebben al best veel zaken zelf geregeld, maar zijn op zoek naar extra elementen, know-how, creativiteit of ideeën om de beleving van de gasten te vergroten. Jullie kunnen wel een aantal tips en adviezen gebruiken en willen dat Lot’s het contact met de gasten en leveranciers oppakt. Daarnaast willen jullie natuurlijk de dag zelf nergens naar hoeven te kijken.
Lees meer
Als jullie kiezen voor een Complete Wedding Care trouwpakket dan wordt je volledig ontzorgd door Lot’s; van A t/m Z. Op basis van jullie wensen en ideeën zal Lot’s ervoor zorgen dat jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt, die nog lang bij jullie en jullie gasten in het geheugen gegrift staat.
Lees meer
Per pakket ontvang je als klant een aantal Lot's Wedding Coins, die je naar eigen wensen en behoeftes kunnen besteden. Hiermee kun je gebruik maken van creatieve elementen die Lot’s extra kan bieden om de beleving te vergroten.
Lees meer