Lot's Weddings Coins

Alle onderstaande diensten kunnen ook los worden afgenomen en zijn slechts een aantal voorbeelden van diensten die Lot's Weddings & Events kan bieden om de beleving tussen jullie en jullie gasten te vergroten. De mogelijkheden zijn eindeloos! In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek leert Lot's jullie graag beter kennen, zodat er een voorstel op maat gemaakt kan worden die past bij jullie wensen.

Drukwerk

2 coins | Het organiseren en regelen van jullie Save the Date kaarten en/of uitnodigingen kost veel tijd en energie. Willen jullie hier niet naar hoeven om te kijken? Jullie geven de wensen door en Lot's zorgt ervoor dat alles geregeld wordt!

Concept/thema

2 coins | Hoe leuk is het als alle elementen van jullie dag in dezelfde stijl worden (op)gemaakt? Met 2 coins gaat Lot's vanuit ‘Jullie verhaal’ een concept en thema bedenken en uitwerken. Dit wordt als een rode draad gebruikt door het hele organisatieproces. Een mooie eenheid!

Surprise Surprise!

4 coins | "The best things in life come at the most unexpected moments." Willen jullie met iets bijzonders verrast worden op jullie dag? In overleg met jullie gasten gaat Lot's in het geheim iets bedenken en voorbereiden, wat zal zorgen voor een onvergetelijk moment!

Website

5 coins | Lot's maakt voor jullie een website waarmee gemakkelijk met jullie gasten gecommuniceerd kan worden. De website bevat een aantal standaard pagina’s, zoals locatie, contact, programma, achtergrond info, foto’s en/of video’s, countdown en gastenboek.

Social Media

2 coins | Via social media met jullie gasten communiceren? Verzoeknummers van gasten verzamelen via Spotify, een Facebook of Wedpics pagina waar foto's op verzameld kunnen worden, een Pinterest pagina voor het delen van jullie stijl en/of dresscode of met een bepaalde Instagram hashtag communiceren? Het kan allemaal! Met 2 coins gaat Lot's dit volledig voor jullie inrichten en onderhouden.

Mailings

4 coins | Met 4 coins gaat Lot's ervoor zorgen dat er met jullie gasten gecommuniceerd kan worden door middel van drie mailings. Deze mailings of nieuwsbrieven kunnen worden opgemaakt binnen jullie huisstijl en bevatten prikkelende content die ervoor zorgen dat jullie gasten een actie ondernemen (website of social media kanalen bezoeken, video bekijken, etc.). Het brengt hen helemaal in 'the mood' voor jullie dag!

Vooraf styling

2 coins | Natuurlijk is Lot's tijdens jullie dag aanwezig om de laatste dingen te stylen en te decoreren. Maar wil je dat Lot's van te voren al (mee)helpt met de styling en het decoreren van jullie trouwlocatie? Geen probleem! Met 2 coins zal Lot's dit regelen.

Website Plus

7 coins | Naast de functionaliteiten van de basiswebsite is er met dit aantal coins ook de mogelijkheid om gasten in te laten schrijven (RSVP), kan de site opgemaakt worden naar jullie huisstijl en wordt er gezorgd voor leuke content. Je website wordt dus als het ware echt een 'hub', waardoor de beleving wordt vergroot.

Vrijgezellenfeest m/v

10 coins | Wil je je vriend(in) niet belasten met de organisatie van een vrijgezellenfeest en/of je gasten juist ook verrassen? Lot's kan ook jullie vrijgezellenfeest organiseren van A t/m Z. Voor 10 coins wordt ervoor gezorgd dat jij en jouw gasten alleen maar hoeven te feesten en te genieten!

Rehearsel of family dinner

6 coins | Zien jullie families elkaar niet vaak of vind je het fijn om ook echt de tijd te hebben voor een relaxt diner? Dan kan een family of rehearsel dinner een perfecte uitkomst zijn. Lot's organiseert deze avond en gaat ervoor zorgen dat je tijdens die avond nergens naar hoeft om te kijken.

Say Yes to the Dress/Suit event

6 coins | Je trouwjurk of -pak passen is een bijzonder moment en doe je met een select gezelschap. Extra leuk als je van dit moment echt een dagje uit maakt. Lot's kan dit voor jullie regelen, zodat je je tijdens deze dag nóg bijzonderder voelt.

Pick the Flower event

3 coins | Het plukken van je eigen bruidsboeket en de bloemen voor de decoratie: supergaaf om zelf te doen met je zus, moeder of beste vriendinnen? Lot's kan dit voor jullie organiseren en helpt natuurlijk ook mee!

Facts & Figures

4 coins | Met 4 coins zorgt Lot's voor leuke weetjes & feitjes over jullie en jullie gasten. Deze worden op een ludieke wijze gepresenteerd. Denk aan een mooi boek, maar het kan ook in een presentatievorm zijn tijdens jullie bruiloft. Die persoonlijke verhalen kunnen hilarische quotes opleveren!

Engagement party

10 coins | Hoe gaaf is het als je "ja" hebt gezegd tegen de liefde van je leven en dat je dierbaren bij dit moment aanwezig zijn als verrassing! Pop de champagne maar open en vier jullie verloving samen met de mensen van wie je houdt. Lot's kan het aanzoek en het feestje voor jullie organiseren.

Engagement

3 coins | Heb je geen (leuke) ideeën om haar/hem ten huwelijk te vragen of weet je niet hoe je zoiets aan moet pakken? Met 3 coins zal Lot's je hierbij helpen. Samen zorgen we voor een bijzonder aanzoek, dat helemaal bij jullie past.

Deco crafts event

6 coins | Decoraties uitzoeken en knutselen kost veel tijd. Vind je het leuk om dit samen te doen met je vriendinnen en wil je daar een leuk dagje uit van maken? Lot's regelt het!

Pre-wedding gift

2 coins | In de voorbereiding al iets sturen naar je gasten zodat ze zin in jullie bruiloft gaan krijgen? Lot's bedenkt een pre-wedding gift dat bij jullie past en zorgt ervoor dat dit bij jullie gasten terecht komt.

Locatie route

8 coins | Lot's neemt jullie mee naar een aantal bijzondere locaties, passend bij jullie wensen. Overal worden jullie hartelijk ontvangen en Lot's kan jullie adviseren en assisteren. Op deze manier kunnen jullie vrijblijvend kennismaken met een aantal leveranciers en de hele dag proeven van en ontdekken wat jullie mooi vinden.

Beauty event

4 coins | Je proefmake-up is vaak iets wat bruidjes alleen doen. Wellicht kun je hier een dagje uit met de meiden van maken door er bijvoorbeeld nog een workshop of een gezichtsbehandeling aan te koppelen. Lot's regelt dit voor jullie!

Wijnproeverij

2 coins | Wil je naast het selecteren van een geschikte wijn voor bij jullie bruiloftsdiner ook meer weten over wijnen? Laat Lot's een wijnproeverij organiseren met een aantal vrienden of familieleden.

Meer weten over de diensten van Lot's Weddings & Events?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!