Lot's Weddings & Events

Lot’s Wedding & Events wil bruiloften, feesten en evenementen organiseren waarbij de verwachtingen overtroffen zullen worden. Door Lot's uitgebreide ervaring in de evenementenbranche, zowel aan de b-2- b als b-2-c kant, voelt ze feilloos aan waar de klant naar op zoek is en welke leveranciers aansluiten om het totaalplaatje nog mooier te maken. Lot’s adviseert, denkt mee, organiseert, onderhandelt, plant, coördineert en begeleidt van A tot en met Z.

 

Totaalbeleving creëren

Als event- en weddingplanner creëert Lot's een totaalbeleving, waarbij niet alleen het event zelf centraal staat, maar ook alles daaromheen. Lot’s maakt van een evenement of bruiloft een ware belevenis. Bij de meeste evenementen of bruiloften komen de bezoekers, het bruidspaar/de opdrachtgever en leveranciers pas met elkaar in contact op de dag zelf. Lot's wil deze interactieperiode verlengen en veel meer doen in de periode die zich daaromheen afspeelt.

lot's wedding events creert een totaalbeleving

Ga mee op reis met Lot's

Door ook het contact op te zoeken op de momenten voor, tijdens en na het evenement, wordt er een hechte community opgebouwd. Er zijn diverse manieren om bezoekers te prikkelen om interactief met elkaar in contact te komen, zowel via offline als online communicatiemiddelen. Door bijvoorbeeld steeds meer informatie bekend te maken of je bezoeker tussentijds te verrassen, neem je je gasten mee op reis naar het evenement of de bruiloft.

Lot's Wedding Coins Shop

Zo kunnen de gasten bijvoorbeeld al 'in the mood' gebracht worden door een speciaal voor jullie ontwikkelde website (waar van tevoren al informatie op gedeeld kan worden), een kaart met een bijzonder presentje of een rehearsal dinner voorafgaand aan jullie feest of bruiloft. Lot’s maakt het mogelijk om voor iedere klant al dit soort ideeën op maat te creëren en uit te voeren. Natuurlijk kun je ook inspiratie opdoen in Lot's Wedding Coins Shop. Het resultaat is dat niet alleen het evenement, feest of bruiloft naar wens is, maar de volledige beleving ervoor zorgt dat verwachtingen overtroffen zullen worden. Voor zowel de klant, de gasten, als de leveranciers.

Meer rendement uit je feest, evenement of bruiloft

Doordat je de interactieperiode verlengt en intensiveert, haal je dus meer rendement uit je feest, evenement of bruiloft. De kosten lopen al snel hoog op, maar op deze manier krijg dus veel meer waar voor je geld!

Lot's als spin in het web

Als wedding- en eventplanner staat Lot's centraal in het web van klanten, gasten en leveranciers en biedt zij een ervaring die veel verder reikt dan alleen de dag zelf, maar een complete ‘bubbel’ oplevert waar iedereen in leeft rondom alles wat de klant ooit heeft gedroomd.

lot's weddings en events als spin in het web