Over ons

"Ik ben Anne-lotte van Leeuwen-Reuver en de persoon achter Lot’s Weddings & Events. Als weddingplanner, styliste en ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie droomhuwelijk werkelijkheid wordt. Ik ben sociaal, bevlogen, heb lef en een groot doorzettingsvermogen. Het is mijn passie om bruiloften te organiseren, deze persoonlijk en uniek maken met als uitgangspunt een totaalbeleving te creëren. Net dát beetje extra toevoegen aan jullie bruiloft, waardoor dit er eentje wordt om in te lijsten. Bijzondere mijlpalen in het leven wil ik vieren. Want is het niet zonde om zo'n mooi moment zomaar voorbij te laten gaan?"
Anne-lotte van Leeuwen-Reuver

Anne-lotte van Leeuwen-Reuver

Mijn passie

Als jong meisje droomde ik al van een baan als weddingplanner, maar mijn echte passie voor bruiloften startte pas in 2015 toen ik zelf ten huwelijk werd gevraagd. Allerlei wilde ideeën en creatieve plannen in mijn hoofd konden samen met mijn (toen nog) verloofde uitgevoerd gaan worden! Hoewel de meeste mensen de voorbereidingen van het huwelijk als veel stress ervaren, heb ik er juist ontzettend van genoten. En óf we hebben uitgepakt! We hebben er een meerdaags festijn van gemaakt en alles zelf en volgens onze eigen wensen uitgevoerd. Het was werkelijk fantastisch, zowel de dagen zelf als de voorbereidingen. Sindsdien is het ondernemerschap in mij weer gaan kriebelen en ben ik mijn werkervaring in de evenementen en mijn passie met elkaar gaan combineren.

Mijn werkervaring

Organiseren is als mijn tweede natuur, zowel in mijn privé- als in mijn werkleven. Ik geniet ervan om projecten van begin tot het einde goed te organiseren. In de afgelopen jaren heb ik een diversiteit aan succesvolle evenementen weten te realiseren, zowel publieks-, bedrijfs- als culturele evenementen. Eén van de meest bekende en sprekende voorbeelden is het Breda Jazz Festival, waar ik zes jaar lang als bestuurslid en teamleider PR de verantwoording droeg over de algehele festivalorganisatie en marketing/communicatie van dit grote evenement. Daarnaast heb ik tijdens mijn loopbaan zowel gewerkt aan de bureaukant door mijn baan bij eventmarketingbureau EMboost als aan de corporate kant door mijn functie als communicatiemedewerker bij technisch dienstverlener TMS. Voor deze periode werkte ik als freelancer voor diverse culturele festivals en evenementen, o.a. Film by the Sea, Dutch Design Week, KAAP, BUT Film Festival en International Film Festival Breda.

PORTFOLIO

Bekijk hier de Weddings & Events van Lot's
lots als weddingplanner 500
Festival bruiloft diner
houtse meer service event manager bruiloften zakelijk evenementen organiseren
broekriem events organiseren in breda eventmanager event
eigen bruiloft in achtertuin wedding event lot's
breda jazz festival jazzfestival event festival evenement

PARTNERS

Lot's Weddings & Events werkt samen met een selectie van de beste & creatiefste partners