Over ons

Mijn naam is Anne-lotte van Leeuwen-Reuver uit Breda en ik ben de persoon achter Lot’s Weddings & Events. Ik ben sociaal, bevlogen, heb lef en een groot doorzettingsvermogen.

Mijn passie? Evenementen en bruiloften organiseren, deze persoonlijk en uniek maken met als uitgangspunt een totaalbeleving creëren. Net dát beetje extra toevoegen aan een evenement of bruiloft, waardoor dit er éen wordt om in te lijsten. Ik wil samen met mijn klanten bijzondere mijlpalen in het leven vieren. Want is het niet zonde om zo'n mooi moment zomaar voorbij te laten gaan?

Anne-lotte van Leeuwen-Reuver

Anne-lotte van Leeuwen-Reuver

Mijn werkervaring

Organiseren is als mijn tweede natuur, zowel in mijn privé- als in mijn werkleven. Ik geniet ervan om projecten van begin tot het einde goed te organiseren. In de afgelopen jaren heb ik een diversiteit aan succesvolle evenementen weten te realiseren, zowel publieks-, bedrijfs- als culturele evenementen.

Eén van de meest bekende en sprekende voorbeelden is het Breda Jazz Festival, waarbij ik als bestuurslid en teamleider PR nu voor het vijfde jaar op rij de verantwoording draag over de algehele festivalorganisatie en marketing/communicatie van dit grote evenement. Daarnaast heb ik tijdens mijn loopbaan zowel gewerkt aan de bureaukant door mijn baan bij eventmarketingbureau EMboost als aan de corporate kant door mijn functie als communicatiemedewerker bij technisch dienstverlener TMS. Voor deze periode werkte ik als freelancer voor diverse culturele festivals en evenementen, o.a. Film by the Sea, Dutch Design Week, KAAP, BUT Film Festival en International Film Festival Breda.

Mijn passie

Als jong meisje droom ik al van een baan als weddingplanner, maar mijn echte passie voor bruiloften startte twee jaar geleden toen ik zelf ten huwelijk werd gevraagd. Allerlei wilde ideeën en creatieve plannen in mijn hoofd konden samen met mijn (nu inmiddels) man geconcretiseerd gaan worden. Hoewel de meeste mensen de voorbereidingen van het huwelijk veel stress vinden opleveren, heb ik er ontzettend veel van genoten. En óf we hebben uitgepakt! We hebben er een in één lijn doorgevoerd meerdaags festijn van gemaakt en alles zelf en volgens onze eigen wensen uitgevoerd. Het was werkelijk fantastisch, zowel de dagen zelf als de voorbereidingen. Sindsdien zijn de ondernemerskriebels in mij op gaan borrelen en wil ik mijn werkervaring in de evenementenbranche en mijn passie met elkaar combineren.

Lot's Weddings & Events werd geboren!

 

PORTFOLIO

Bekijk hier de Weddings & Events van Lot's
lots als weddingplanner 500
Festival bruiloft diner
houtse meer service event manager bruiloften zakelijk evenementen organiseren
babyshower voor zwangere vriendin organiseren eventmanager lot's
broekriem events organiseren in breda eventmanager event
eigen bruiloft in achtertuin wedding event lot's
breda jazz festival jazzfestival event festival evenement

PARTNERS

Lot's Weddings & Events werkt samen met een selectie van de beste & creatiefste partners