houtse meer service event manager bruiloften zakelijk evenementen organiseren
Lot’s Weddings & Events wordt ingeschakeld door de unieke event- en trouwlocatie Het Houtse Meer. Vanaf februari tot juli biedt Lot’s ondersteuning als service & event manager bij het prachtige paviljoen in Den Hout. Het Houtse Meer is naast een restaurant een unieke event- en trouwlocatie aan het water. Lot’s zal particuliere en zakelijke klanten begeleiden bij het organiseren van (zakelijke) events, feesten en bruiloften.

 

Los van de Bar & Grill voor alle andere gasten, beschikt Het Houtse Meer over 4 aparte zalen. Deze zijn heel flexibel in te delen en gemakkelijk groter of kleiner te maken. Borrelen of feesten van 2 tot 1000 man! Bij elke zaal zit een privé terras (aan het water), welke naar wens overdekt kan worden met een tent. Er is een speciale ceremonietent aan het water waar perfect getrouwd kan worden. Op het privé terras bereidt een kok heerlijke vis- en vlees gerechten en wordt er een buffet geserveerd met verse broden, salades, heerlijke pasta’s en sauzen.

Op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft of feest? Vitaal vergaderen in een rustgevende omgeving? Personeelsfeest, kerstborrel, bedrijfsevent of bruiloft? Neem contact op via mijn Houtse Meer e-mailadres annelotte@hethoutsemeer.nl of bekijk de website van Het Houtse Meer.

 

collage het houtse meer den hout event bruiloft