Voor Beneden Sas de Heen werk ik als wedding professional om bruiloften in de achtertuin in goede banen te leiden. Namens de locatie help ik bruidsparen bij hun zoektocht naar een geschikte trouwlocatie en geef adviezen over alles wat er bij trouwen komt kijken. Als bruidsparen kiezen voor Beneden Sas als trouwlocatie, is er een grote kans dat ik aanwezig ben op de bruiloft om als gastvrouw te zorgen voor een juiste uitvoer. Ideaal voor bruidsparen dus: één centraal contactpersoon! Als Party & Wedding manager heeft Lot in het verleden al op diverse bruiloften gewerkt voor FestivalBruiloft. In deze functie wordt dit werk uitgebreid met opdrachtgever: Beneden Sas in De Heen. 

Beneden Sas is een huiskamerrestaurant met een prachtig terras gelegen op het sluiseiland van het monumentale sluizencomplex Benedensas. In de achtertuin vinden regelmatig bruiloften en partijen plaats. Voor deze bruiloften en feesten wordt Lot’s Weddings & Events ingehuurd als Party & Wedding Manager. Als leidinggevende ben ik het aanspreekpunt voor de klant en leveranciers, stuur ik collega’s aan, geef ik briefings en werk ik uiteraard mee om het bruidspaar & de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen!

Lots-als-partymanager-bij-benedensas

Wil je zelf op deze prachtige locatie trouwen of een feest geven? Neem dan eens een kijkje op de website van Beneden Sas.