lots als weddingplanner 500

Lot’s Weddings & Events werkt als weddingplanner voor diverse bruidsparen. Hierbij begeleidt ze bruidsparen van A t/m Z bij het plannen van hun bruiloft.Op het moment werkt ze aan de bruiloften van Marianne & Frank en Miranda & Ronald.

Weddingplanner Lot’s voor de winterse bruiloft van Marianne & Frank

De voorbereidingen voor de winterse bruiloft van Frank & Marianne die in december gaan trouwen zijn in volle gang. Wat is het fijn om voor zulke lieve mensen te werken! Samen hebben we een heerlijk proefdiner mogen nuttigen in het mooie Slot Loevestein, die perfect werd verzorgd door de locatie. Naast het feit dat een ontzettend gezellige middag was, hebben we nu ook het volste vertrouwen in de kwaliteit van de keuken. Verder hebben we alle mogelijkheden bekeken en besproken voor de indeling van de ruimtes, verdere aankleding en decoratie. Dat gaat ongetwijfeld een prachtig winters sprookje worden!

Weddingplanner Lot’s voor de bruiloft met sparkles van Miranda & Ronald

Sommige bruidsparen zijn er liever alvast vroeg bij. Zo ben ik gevraagd om de bruiloft van Ronald & Miranda te gaan plannen die in juni 2019 willen gaan trouwen. We zijn gelijk al enthousiast begonnen! De trouwlocatie Hoeve Klein Zundert is gekozen en samen met hun zoon zijn we daar alvast een kijkje wezen nemen. We werden daar hartelijk ontvangen door de eigenaar, die zelf ook trouwambtenaar is. Dat schakelt natuurlijk makkelijk! Verder is Miranda tijdens haar eerste passessie gelijk geslaagd voor haar bruidsjurk. Ik kijk ernaar uit om Miranda & Ronald en de gasten een prachtige beleving te bezorgen!

Miranda-en-ronald-weddingplanner-lots

Wil je zelf ook trouwen en kun je hierbij wat hulp gebruiken? Lees dan hier wat Lot’s Weddings & Events voor je kan betekenen of neem direct vrijblijvend eens contact op.