beste weddingplanner
van Noord-Brabant 

Foto: trouwgilde.nl

Zankyou is de bekendste bruiloft website van Nederland. Aanstaande bruiden en bruidegoms kunnen er de beste leveranciers uit de trouwbranche vinden. Bovendien hebben de stellen de mogelijkheid om eenvoudig een cadeaulijst aan te maken en inspiratie op te doen.

Beste Weddingplanner uit Noord-Brabant

Op 2 oktober 2020 werden de beste weddingplanners uit Noord-Brabant op een rij gezet door Zankyou. Ook mijn harde werk werd beloond! Met een paar mooie foto’s als sfeerimpressie had Zankyou een prachtig stukje over Lots Weddings en Events geplaatst: 

“Wil je dat jullie bruiloft nog lang zal bijblijven? Schakel dan Lots Weddings & Events! Met haar planningskills en creativiteit wordt jullie bruiloft er eentje voor in de boeken! Bij Lot’s Weddings & Events staat het persoonlijke verhaal centraal. ‘Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat kenmerkt jullie als stel en waar houden jullie van?’, zijn de vragen die centraal staan. Voor een waanzinnige bruiloft die écht leeft en waarbij ook alles rondom de dag wordt georganiseerd, kan je Lot’s Weddings en Events inschakelen.”

 

beste-weddingplanner-brabant

Bron foto: Tom Jansen

Lot als weddingplanner

Je bruiloft is de meest speciale dag van jullie leven. Het is een dag die je niet snel wilt vergeten, dus een goede voorbereiding is van belang. Als ervaringsdeskundige kan ik er zeker over meepraten! Een bruiloft planner zorgt ervoor dat jouw droomdag op rolletjes verloopt en jullie optimaal kunnen genieten.

Ook profiteren de beste weddingplanner?

Ik sta graag voor jullie klaar. Heb je vragen of wil je graag in gesprek gaan over jullie grote dag? Neem dan direct contact op!