Buiten BRUILOFT
Styled Shoot

De bloesem nog vers aan de bomen, de eerste zonnestralen en het gras groener dan groen. Deze romantische Styled Shoot is op en top lente en een perfect voorbeeld van een buiten bruiloft!

Buiten bruiloft Beneden Sas

Op het middeneiland van het sluizencomplex ligt huiskamercafé Beneden Sas. Deze trouwlocatie is omringd door de prachtige natuur van de Steenbergse Vliet en het natuurgebied de Dintelse Gorze. Als thema voor deze shoot is er gekozen voor rustiek met een knipoog naar vintage, waarbij natuurlijke elementen en het voorjaar centraal staan.

buiten-bruiloft-locatie
stylist-buiten-bruiloft

Buiten bruiloft: van romantische veldboeketten tot vers fruit

Een veldboeket, een natuurlijke, speelse look voor het koppel, een heerlijk uitziende naked cake met vers fruit, de stoere presentatie van de food and drinks en de syling van de locatie, alles komt samen. De fotograaf en de videograaf wilden het bruidspaar op een nonchalante en relaxte manier op beeld vastleggen en dat is gelukt!

Jullie bruiloft ook bij de Beneden Sas?

Op deze prachtige locatie word ik regelmatig gevraagd om als weddingplanner het bruidspaar een onvergetelijke dag te verzorgen. Willen jullie ook op deze locatie trouwen en willen jullie hulp? Of heb je al een andere locatie in gedachten? Laat het mij weten!

Lokale samenwerkingen

Om voor jullie een prachtige dag neer te zetten, maak ik het liefst gebruik van lokale leveranciers en samenwerkingen. Deze Styled Shoot is in samenwerking met onderstaande ondernemers tot stand gekomen. Ook op theperfectwedding.nl wordt er aandacht besteed aan deze Styled Shoot!

Wat is het  fijn om zulke goede samenwerking te hebben

noesj-moments
Noesj Moments

Fotograaf

 

starling-films
Starling Films

Videograaf

 

benedensas
Beneden Sas

Trouwlocatie

 

henris-fashion
Henri’s Fashion

Trouwpak

 

senfina-bruidsmode
Senfina Bruidsmode

Bruidsjurk

 

esther-van-t-zelfde
Esther van’t zelfde

Haar & Make-up

 

cottonbird
Cottonbird

Drukwerk

 

art-object
Art-Object

Sieraden

 

tasty-pastries
Tasty Pastries

Bruidstaart

 

rozen-en-bottles
Rozen & Bottels

Bloemwerk

 

old-school-letters
Old School Letters

Decoratie

 

fijnthuiszijn
Stephanie Franken van Fijnthuiszijn.nl

Model

 

Buiten bruiloft in Nederland

Nederlandse buiten bruiloften kunnen prachtig zijn, mits het weer meezit! In ons ‘koude kikkerlandje’ houd ik daarom er altijd rekening dat het weer ook niet mee kan zitten. Een plan B, zodat jullie bruiloft niet in het water valt. Denk aan een hippe festivaltent of een romantische boerenschuur als back-up. Zo weten jullie zeker dat het sowieso een prachtige ceremonie wordt!

Willen jullie een buiten bruiloft organiseren, maar komen jullie er niet helemaal aan uit? Of heb je een ander feest in de buitenlucht? Of wil je hulp bij de gehele organisatie van jouw feest? Neem dan vandaag nog contact op met mij via het contactformulier.

Mag ik jullie weddingplanner worden?

Bruiloften verzorgen vanaf het JA-woord tot de toost, dat is wat ik het allerliefste doe. Of het nou in een kasteel is met zomerse temperaturen, of op een boerderij tijdens een romantische herfstdag. Ik zoek altijd graag naar de meest passende oplossingen, zodat jullie trouwdag perfect wordt!

contact-weddingplanner-lot

Liefs, Lot