Landelijke BRUILOFT
Sandra & Sjoerd

Sandra en Sjoerd houden ervan om heerlijk buiten te zijn en hadden daarom de wens om ook buiten te trouwen. Met een landelijke bruiloft breng je eenvoudig romantiek in jullie dag. Denk aan veld vol met klaprozen, een oud en charmant schuurtje en het fluiten van de vogels in de bomen. Op deze manier komen jullie als bruidspaar, maar ook jullie gasten, helemaal tot rust.

Een buitenbruiloft organiseren brengt veel werk met zich mee. Daarom hebben Sandra en Sjoerd ervoor gekozen om mijn hulp in te schakelen. Zo konden zij van een heerlijke, onbezorgde dag genieten.

landelijke-trouwlocatie-zuid-holland
landelijke-bruiloft-organiseren

De voorbereiding van een landelijke bruiloft

Allereerst ben ik op zoek gegaan naar een geschikte locatie. De bruiloft stond gepland in juli. Dit betekende dat met de bruiloft bloemen zouden bloeien en de gewassen op het platteland in vol ornaat zouden staan. Daarom was de keuze op een locatie tussen de landerijen snel gemaakt.

Het oog was gevallen op Akkermans Leisure & Golf. Deze locatie heeft al diverse voorzieningen, zoals een horecagelegenheid. Bij Akkermans worden regelmatig bedrijfs- en familie-uitjes geregeld, maar nu mocht ik daar de bruiloft van Sandra en Sjoerd waarmaken. Een fijne samenwerking met Akkermans zorgde ervoor dat door ons alles in de puntjes werd geregeld. Van Mimosa’s als welkomstdrankje tot Tibetaanse gebedsvlaggetjes: alle wensen van het bruidspaar kwamen aan bod.

Tibetaanse gebedsvlaggen op een landelijke bruiloft

De bruiloft van Sandra en Sjoerd vond plaats op een echte Nederlandse locatie tussen de prachtige, maar vooral ook vlakke, landerijen. Een bijzondere toevoeging waren de Tibetaanse gebedsvlaggetjes. Deze vlaggetjes komen van het Boeddhisme en hebben een speciale betekenis.

De vlaggenlijn bestaat uit verschillende kleuren: blauw, wit, rood, groen en geel. Elke kleur van de vlaggetjes heeft een bepaalde waarde, welke slaan op elementen van onze aarde. Zo staat geel voor aarde of grond en staat daarbij ook het aanwezig zijn in het moment. En dat is wat je wilt tijdens je bruiloft! Genieten van het moment en echt even samen zijn.

Wit staat voor de wind die waait, met nieuwe ideeën en nieuwe energie. Maar ook voor gelijkheid. Ook dit is een belangrijke waarde voor het huwelijk: samen ben je gelijk en je bent allebei even waardevol in jullie relatie.

De hemel wordt gerepresenteerd met blauwe vlaggen. Boeddha’s kwaliteit zelfkennis is hieraan verbonden. Het is belangrijk om jezelf te kennen, zodat je jouw geliefde datgene kunt bieden wat hij of zij verdient.

Als laatste worden ook vuur en water in de vlaggenlijn opgenomen door middel van rode en groene vlaggen. Zelfbeheersing en goed handelen zijn hierbij de kernwaarden en maken van de vlaggenlijn een geheel.

Een paar woorden van het échte bruidspaar

“Als je op zoek bent naar een down to earth wedding planner met ontzettend leuke ideeen dan ben je bij Lot’s wedding aan het juiste adres. Hoewel wij Anne-lotte laat hebben ingeschakeld dacht zij goed mee om onze bruiloft perfect te maken. Vooral op de dag zelf heeft ze het werk uit onze handen genomen en qua styling was het helemaal zoals wij voor ogen hadden. Een onbezorgde dag dankzij Anne-lotte.”

Bedankt voor de prachige dag, Sandra en Sjoerd

styling-landelijke-bruiloft

Helemaal relaxt in landelijke sferen

De grote dag verliep perfect. Op 5 juli was het heerlijk weer met een fijn zonnetje. Daardoor kwam de ceremonie in het akkerveld helemaal tot zijn recht. Met hooibalen en een prieeltje gemaakt van hout werd de rustieke omgeving extra geaccentueerd.

Niet alleen het bruidspaar, maar ook de gasten hebben genoten van een heerlijke dag. Dat was zeker te zien toen de voetjes  van de vloer gingen!

Willen jullie ook genieten van een zorgeloze dag met een landelijk sfeertje? Of hebben jullie een heel ander idee? Neem dan vandaag nog contact op met mij via het contactformulier!

Mag ik jullie weddingplanner worden?

Bruiloften verzorgen vanaf het JA-woord tot de toost, dat is wat ik het allerliefste doe. Of het nou in een kasteel is met zomerse temperaturen, of op een boerderij tijdens een romantische herfstdag. Ik zoek altijd graag naar de meest passende oplossingen, zodat jullie trouwdag perfect wordt!

contact-weddingplanner-lot

Liefs, Lot