Lokale samenwerking met
vaste partners

Foto: trouwgilde.nl

Het TrouwGilde is een unieke, lokale  samenwerking van kwaliteitspartners in de trouwbranche rondom West-Brabant. Lot’s Weddings & Events behoort tot deze club en is ook actief in het bestuur. De maximale inzet om de trouwdag van onze klanten onvergetelijk te maken is wat ons onderling verbindt. Regelmatig brengen we onze klanten in contact met andere partners uit het TrouwGilde.
Gewoonweg omdat we weten dat onze klanten bij onze collega’s optimaal geholpen worden. Naast ons advies en service bieden we vanzelfsprekend kwaliteitsproducten en -diensten.

Maar wat betekent het voor jullie als bruidspaar?

samenwerking-west-brabant

Voordelen door lokale samenwerking

Door onze partnerschap zijn we ervan verzekerd dat jullie als bruidspaar profiteren van de beste service en prijs. Als partners weten we exact wat ieders kwaliteiten zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dat zorgt voor rust tijdens het voorbereiden van jullie grote dag.

Mijn partners staan graag voor je klaar. Toch andere ideeën over leveranciers? Dat is ook geen enkel probleem. Jullie wensen staan centraal, dat snappen wij binnen Het Trouwgilde als geen ander!

Ook profiteren van Het Trouwgilde?

Ik sta graag voor jullie klaar. Heb je vragen of wil je graag in gesprek gaan over jullie grote dag? Neem dan direct contact op!