TUIN BRUILOFT
Jet & Tom

Thuis bruiloft

15.06.19

Het gevoel dat je op een festival bent, brengt ongedwongen en zomerse sferen met zich mee. Daarom kiezen bruidsparen tegenwoordig voor een festivalbruiloft. Samen met je gasten genieten van het lekkere weer in jouw eigen tuin of op locatie, met daarbij de mooiste tuinversiering. Daar waar vroeger bruiloften stressvol en strikt georganiseerd waren, gaan we nu voor een vrije en relaxte dag.

Jet en Tom dachten hier hetzelfde over. Daarom zagen zij hun droomhuwelijk als festival. Mijn taak was om dit werkelijkheid te maken.

tuinversiering-feest

De voorbereiding is meer dan alleen tuinversiering

Jet en Tom zochten een weddingplanner die een persoonlijke aanpak had. Daarom hebben ze mij ingeschakeld. In de aanloop naar de bruiloft toe heb ik het bruidspaar en hun kinderen op een speciale manier leren kennen. Ik heb samen met hun veel rond de tafel gezeten. Tijdens deze gesprekken schetsten we een goed beeld van hun wensen: van bruidstaart tot tuinversiering. Maar nog belangrijker: ook hun kinderen betrokken bij het proces. Hierdoor was het gezin erg op hun gemak bij mij en durfden zij hun grote dag aan mij toe te vertrouwen.

Speciale momenten op de grote dag

Op 15 juni 2019 was het eindelijk zo ver. De voorbereidingen voor deze dag liepen vlekkeloos waardoor er zelfs tijd was om even met de kinderen te spelen. Deze dag was dan ook voor hun onvergetelijk. Voor mij was het ook speciale aan deze dag. Doordat ik tijdens de voorbereidingen een band had opgebouwd met het bruidspaar, was het bijzonder om de vrienden en familie te ontmoeten.

tuinversiering-tent
tuinversiering-zomer

We hebben genoten. Bedankt… Jet en Tom

De keuze van de tuinversiering

Omdat ik graag een festivalsfeer wilde creëren, heb ik een grote tent neergezet. De keuze viel op deze specifieke stretchtent, omdat het veel vrijheid creëert. Bovendien zorgde het voor een open omgeving en een goede basis. Door middel van de juiste aankleding en tuinversiering is er een feestelijke sfeer neergezet. Hierbij kan je denken aan statafels door de hele tuin en lampionnen in de feesttent. Ook is er gekozen voor bloemen in frisse kleuren, die vrolijk afsteken tegenover de witte basis.

Hierdoor waanden de gasten en het bruidspaar zich op hun favoriete festival. Samen met al deze belangrijke personen was het plaatje helemaal compleet.

Kom je niet uit aan je tuinversiering voor je bruiloft of een ander evenement? Of wil je hulp bij de gehele organisatie van jouw feest? Neem dan vandaag nog contact op met mij via het contactformulier. Op Pinterest vind je mijn inspiratieborden. Neem daar vooral ook een kijkje!

Mag ik jullie weddingplanner worden?

Bruiloften verzorgen vanaf het JA-woord tot de toost, dat is wat ik het allerliefste doe. Of het nou in een kasteel is met zomerse temperaturen, of op een boerderij tijdens een romantische herfstdag. Ik zoek altijd graag naar de meest passende oplossingen, zodat jullie trouwdag perfect wordt!

contact-weddingplanner-lot

Liefs, Lot