Winter BRUILOFT
Marianne & Frank

Frank en Marianne begonnen zaterdag 9 december 2017 aan hun speciale dag. Wanneer Marianne van de prachtige trap kwam aflopen genoten ze samen van hun ‘First Moment’. Na een kleine lunch met familie vertrok het bruidspaar met een prachtige oude Rolls Roys. Op naar Slot Loevestein in Poederoijnen, een sfeervol Middeleeuws kasteel dat zich midden in de natuur bevindt.

Veel dierbare van het verliefde koppel hebben meegewerkt aan persoonlijke elementen voor de bruiloft. Een goed bevriende BABS begeleidde de ceremonie. Ook een vriendin van het bruidspaar zong op een prachtige manier het Ave Maria. Daarnaast zong Marianne zelf ook nog een lied voor haar Frank (té romantisch toch?). De kaarsen, sfeerverlichting en aankleding in het prachtige oude pand zorgden voor een romantische en intieme kerstsfeer.

 Ook op theperfectwedding.nl kan je meer lezen over deze bruiloft.

winter-bruiloft-kasteel
winter-bruiloft-aankleding

De romantiek van een winter bruiloft

Na de ceremonie stonden de glazen Prosecco en taart al klaar in de Commandeurswoningen. Toosten maar! De sprookjesachtige taart van Silly Bakery werd met een toepasselijk zwaard aangesneden. Na de toost kregen de gasten een rondleiding door het Slot. Waarbij de gids gekleed was in een authentiek historisch kostuum. Vervolgens werden de gasten meegenomen naar het Arsenaal die geheel in stijl was aangekleed voor een heerlijk viergangen diner.

Op het feesten konden er cocktails besteld worden bij de cocktailbar en is er een photobooth aanwezig. Ook zorgde een schilder ervoor dat deze dag een blijvende herinnering is op het witte doek. Daarnaast werd de band afgewisseld door de DJ’s en een saxofoniste. Niemand is van de dansvloer af te slaan! Als kers op de taart konden de gasten buiten genieten van een schitterende vuurwerkshow, terwijl het langzaam begon te sneeuwen. Wat een afsluiten!

Een paar tips voor jouw winter bruiloft

Het is niet perse lastiger om een winterbruiloft te organiseren dan een bruiloft in het zomerseizoen. Echter moet je wel met andere dingen rekening houden. Zo moet je bijvoorbeeld om kunnen gaan met extreme weersomstandigheden. Hoe er dus ook rekening mee dat er mensen vast komen te zitten in het verkeer. Zorg er dan voor om jou ceremonie en trouwfeest op dezelfde locatie te houden. Als de gasten eenmaal binnen zijn, hoeven ze niet meer terug de kou in.

Gelukkig is de decoratie voor een winterbruiloft niet zo lastig. Met kaarsen en lichtjes creëer je al snel een romantische sfeer. Daarnaast kan je dennenappels en takken gebruiken als extra decoratie, denk bijvoorbeeld aan de aankleding van de tafels. Verder geven kleedjes van bont (uiteraard nep) een knusse sfeer en kan je goed gebruiken voor de stoelen waar jouw gasten op zitten.

Warme drankjes kunnen niet ontbreken op een winterbruiloft. Thee en koffie zijn altijd goed, maar wel een beetje saai. Denk er bijvoorbeeld aan om warme chocolademelk of glühwein te schenken. Speciale koffies doen het ook zeker goed tijdens de winter. Een bar voor deze heerlijke warme drankjes is dan ook echt niet verkeerd om te doen. Hier kunnen jouw gasten zelf hun drankje samenstellen en de toppings uitkiezen.

Een paar woorden van het échte bruidspaar

“Als je op zoek bent naar een down to earth wedding planner met ontzettend leuke ideeen dan ben je bij Lot’s wedding aan het juiste adres. Hoewel wij Anne-lotte laat hebben ingeschakeld dacht zij goed mee om onze bruiloft perfect te maken. Vooral op de dag zelf heeft ze het werk uit onze handen genomen en qua styling was het helemaal zoals wij voor ogen hadden. Een onbezorgde dag dankzij Anne-lotte.”

Het was een heerlijke dag! Marianne & Frank

winter-bruiloft-kasteel-inspiratie

Genieten op een festival bruiloft

De bruiloft van Marianne en Frank was een romantische dag met veel liefde en warmte, ook al was het winter. Van een prachtige ceremonie tot een knallende afsluiting!

Willen jullie ook genieten van een zorgeloze dag met een winterse sfeer? Of hebben jullie een heel ander idee? Neem dan vandaag nog contact op met mij via het contactformulier!

Mag ik jullie weddingplanner worden?

Bruiloften verzorgen vanaf het JA-woord tot de toost, dat is wat ik het allerliefste doe. Of het nou in een kasteel is met zomerse temperaturen, of op een boerderij tijdens een romantische herfstdag. Ik zoek altijd graag naar de meest passende oplossingen, zodat jullie trouwdag perfect wordt!

contact-weddingplanner-lot

Liefs, Lot