Dé weddingplanner gespecialiseerd in bruiloften in eigen tuin of privé locatie

Heb jij een stuk weiland, een natuurgebied op het oog of heeft je familie een mooie grote achtertuin? En denk je erover om daar jullie bruiloft te geven?  Twijfel dan niet en neem direct contact met mij op!

Liefs, Lot

Foto: Noesj Moments

Trouwen op een eigen locatie

Wil je op een andere locatie trouwen dan normaal? En heb je een toffe privé locatie op het oog waar dit mogelijk zou zijn? Dat klinkt als muziek in de oren toch!

Ik kan dit als ervaringsdeskundige zeker beamen. Er is niks zo gaaf als op een plek trouwen waar jezelf bent opgegroeid of waar je veel feeling mee hebt. Omringd door al jullie geliefden. Lees hier verder

Live muziek

Live toegezongen worden maakt jullie moment extra persoonljik

Een echte kameleon

Ik pak creatief en veelzijdig iedere uitdaging aan

Weten waar je aan toe bent

Voor ieder feest en bruiloft een scherpe aanpak

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! Jullie willen gaan trouwen. Wat ontzettend leuk om te horen, want er is niets zo mooi als de liefde vieren. En dit moment te delen met de mensen van wie je houdt. Op een dag waarop alles en iedereen samenkomt: jullie bruiloft!

Liefs, Lot

trouwen-in-de-tuin

Is de locatie trouw-proof?

Toen wij zelf onze bruiloft in de tuin organiseerden, kregen wij regelmatig te horen dat dit lekker goedkoop en makkelijk zou zijn. NOT! Uit die droom kan ik je gelijk helpen, want dat is het in de meeste gevallen niet.

Je eigen tuin beschikt zeer waarschijnlijk niet over alle voorzieningen van een trouwlocatie. Denk aan een grote tent, toiletten, een vloer, meubilair, catering voorzieningen, personeel, etcetera. Daarnaast moet je ook denken aan voldoende ruimte voor parkeergelegenheid en genoeg stroom- en lichtvoorzieningen. En moeten leveranciers gemakkelijk met groot vervoer kunnen op- en afbouwen. Er moet dus wel het een en ander gebeuren om jullie locatie trouw-proof te maken! Begint het je al te duizelen? No worries! Ik help jullie graag.

Hoe te beginnen?

Zijn de bovenstaande aandachtspunten aanwezig? Dan ga ik graag aan de slag voor jullie! Ik help jullie graag bij alle praktische zaken die er geregeld moeten worden. Zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van alle voorbereidingen van jullie bruiloft.

Let’s meet

We gaan samen om tafel, bespreken hoe jullie het voor ogen hebben en doen samen inspiratie en ideeën op. Op basis van dit gesprek, bekijken we samen wat het beste bij jullie wensen past. Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen, zodat we elkaar kunnen leren kennen!

Hebben jullie hulp nodig bij het plannen van jullie grote dag?

Schakel dan Lot in voor jouw weddingplanning. Lot is de enige echte hands-on planner die gespecialiseerd is in feesten en bruiloften op eigen locaties in West-Brabant en Vlaanderen. Met haar flinke dosis creativiteit maakt ze jullie droomplaatje realistisch. Benieuwd wat Lot voor jullie kan betekenen? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!