Trouwplannen?

Hulp nodig bij de organisatie van jullie bruiloft? Onbezorgd van jullie dag genieten? Jullie vrienden of familieleden niet opzadelen met een verantwoordelijke taak als ceremoniemeester? 

Allereerst: (alvast) gefeliciteerd!

Jullie willen gaan trouwen. Wat ontzettend leuk om te horen, want er is niets zo mooi als de liefde vieren. En dit moment te delen met de mensen van wie je houdt. Op een dag waarop alles en iedereen samenkomt: jullie bruiloft! 

Droom & geniet!

Er zijn in jullie hoofden vast al wel wat gedachtes gepasseerd over hoe jullie trouwen voor ogen hebben. Sommige dingen zijn misschien heel concreet en andere zaken willen jullie nog verder uitdenken. Neem hiervoor lekker de tijd en geniet ook van het dromen. Niks is fout en alles is goed! Het organiseren van een bruiloft is echt een proces en het zou zonde zijn als je niet van de voorbereidingen geniet.

Een tip van vrienden die ik zelf kreeg toen ik ging trouwen (en inmiddels aan al mij bruidsparen doorgeef): ga iedere mijlpaal samen vieren. Locatie geboekt? Tijd voor champagne! De uitnodigingen op de post? Yes, een welverdiend etentje! Een fotograaf gevonden waar jullie achter staan? Daar proosten we op. Zo sta je even stil bij deze mijlpalen en leef je samen meer toe naar jullie dag.

Hoe te beginnen?

Er komen vast veel praktische vragen naar boven. Wat kost een bruiloft, welke maand is het beste om te trouwen, wie moeten er wel en niet uitgenodigd worden, welke locaties zijn geschikt voor een wettelijk huwelijk, etcetera. Laten we eerst beginnen bij het begin en dat zijn jullie. Wat past bij jullie? Waar houden jullie van? Wat vinden jullie belangrijk? Met deze antwoorden gaan we samen zoeken naar geschikte partners om jullie dag mee te organiseren. Ik help jullie hier graag bij.

Let’s meet

We gaan samen om tafel, bespreken hoe jullie het voor ogen hebben en doen samen inspiratie en ideeën op. Op basis van dit gesprek, bekijken we samen waar jullie hulp bij nodig hebben. Is dit bij het plannen en organiseren van jullie huwelijk, met de styling en aankleding van jullie huwelijk en/of hebben jullie vooral op de dag zelf mijn hulp als professionele ceremoniemeester nodig? Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen, zodat we elkaar kunnen leren kennen!