Lot's Weddings

Trouwen? Onbezorgd en zonder stress van de bruiloft kunnen genieten? Jullie vrienden of familieleden niet op willen zadelen met een verantwoordelijke taak als ceremoniemeester? Het trouwgevoel verlengen en intensiveren met je gasten? Bang dat deze dag veel te snel voorbij gaat en jullie er niet genoeg van kunnen genieten?

Gefeliciteerd!

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Het blijft toch heel bijzonder dat twee mensen elkaar gevonden hebben, hun verdere levens met elkaar willen delen en hun liefde willen laten bezegelen met een huwelijk. "Ja" zeggen tegen elkaar ten overstaan van alle mensen die je dierbaar zijn. Trouwen is een hele bijzondere gebeurtenis. Dat moment wil je natuurlijk onvergetelijk maken!

Uit onderzoek blijkt dat 75% van de bruidsparen stress ervaart tijdens de gemiddeld 280 uren die men besteedt aan de voorbereidingen van het trouwen. Dat kan ook bijna niet anders, want bij het organiseren van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Lot's kan jullie volledig ontzorgen!

trouwen happily ever after huwelijk weddingplanner wedding

Persoonlijke bruiloft

Het begint allemaal met jullie verhaal. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat kenmerkt jullie als stel en waar houden jullie van? Lot's vertaalt jullie verhaal en wensen naar een persoonlijke bruiloft die bij jullie past. Houden jullie allebei van een intieme, romantische sfeer en willen jullie bijvoorbeeld trouwen in een boomgaard of een klein kerkje? Of mag het jullie niet gek genoeg zijn en moet de locatie vooral geschikt zijn voor een groot, spetterend feest met veel gasten? Vinden jullie het leuk om persoonlijke elementen terug te laten komen op jullie dag? Willen jullie dat jullie bruiloft écht gaat leven? Lot's Weddings & Events kan hierover adviseren en meedenken.

Lot's creëert een totaalbeleving

Als weddingplanner creëert Lot's een totaalbeleving, waarbij niet alleen de dag van jullie huwelijk centraal staat, maar ook alles daar omheen. De kosten van een evenement of feest lopen al snel hoog op, maar op deze manier krijg je dus veel meer waar voor je geld. En belangrijker: jij en jouw gasten kunnen voor een langere periode genieten.

weddingplanner lots decoratie en styling van bruiloft

Van A tot én met Z en één aanspreekpunt

Vanuit jullie wensen en verwachtingen wordt een totaalconcept gecreëerd dat als een rode draad door het hele organisatieproces zal worden gebruikt. Lot’s adviseert, denkt mee, organiseert, onderhandelt, plant, coördineert en begeleidt van A tot én met Z. Van het bedenken en uitwerken van een uniek concept, het regelen van uitnodigingen, drukwerk en een verzorgde website tot de volledige planning, coördinatie en begeleiding van het evenement. Door Lot's in te huren heb je één aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten, een uitgewerkt draaiboek en houd je overzicht over je budget en de planning. Met een groot netwerk aan leveranciers en partners kan je rekenen op een hoge kwaliteit en het beste resultaat.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Hebben jullie (nog) werkelijk geen idee? Geen probleem! Tijdens een vrijblijvend gesprek zal Lot's goed naar jullie verhaal luisteren en dit vertalen naar een passend voorstel. Samen met een groot netwerk van leveranciers gaat Lot's vervolgens aan de slag om jullie verhaal te vertalen naar jullie wensen, passend binnen jullie budget en planning. Lot's zorgt ervoor dat jullie nergens naar hoeven om te kijken en alleen maar zorgeloos kunnen genieten van jullie bruiloft.

Bekijk hier welke trouwpakketten Lot's aanbiedt