Op zoek naar een bruiloft zangeres?

Live muziek tijdens jullie ceremonie maakt jullie bruiloft extra speciaal. Toegezongen worden is super persoonlijk en geeft een extra dimensie aan de muziek die jullie uitgekozen hebben. Lot heeft tijdens bruiloften haar liefde voor zingen al regelmatig mogen uitoefenen. Een ceremoniemeester en zangeres in één!

Liefs, Lot

Foto: Vita Nova Fotografie

Waarom kiezen voor live muziek tijdens jullie bruiloft?

Muziek brengt extra emotie in woorden. Als muzikant of zangeres kun je meer uitdrukking geven aan woorden, zodat jullie liefdesverhaal perfect overgebracht wordt aan jullie gasten.

Live muziek zorgt voor een verrassingseffect. Een live versie van een nummer is niet hetzelfde als het nummer dat je op de radio hoort. Daardoor wordt er automatisch meer aandacht aan de muziek geschonken. Lot brengt graag jullie verhaal ten gehore in prachtige klanken!

Wil je echt iets bijzonders tijdens jullie ceremonie? Al zingend kan Lot jullie liefdesverhaal vertellen. Zo kan Lot al zingend de gasten bedanken of de getuigen voorstellen. Persoonlijker kan niet!

Unieke beleving

Een ceremonie die echt persoonlijk is en daardoor bijblijft 

Een echte kameleon

Ik pak creatief en veelzijdig iedere uitdaging aan

Weten waar je aan toe bent

Voor ieder feest en iedere bruiloft een scherpe aanpak

Lot: de enige zingende ceremoniemeester!

Als zangeres kan Lot ieder nummer omtoveren tot iets wat bij het moment past. Een rock klassieker vermaken tot een romantische ballad? Geen probleem! Ik ga ervoor zorgen dat jullie muziek een persoonlijke touch krijgt.

Liefs, Lot

live-muziek-zangeres-bruiloft

Hoe te beginnen?

Er komen vast veel praktische vragen naar boven. Welk genre en welke muziek kun je zingen? Is er begeleiding bij aanwezig? Moeten we ook muziek regelen voor tussendoor? Laten we eerst beginnen bij het begin en dat zijn jullie. Wat past bij jullie? Waar houden jullie van? Wat vinden jullie belangrijk? Met deze antwoorden gaan we samen zoeken naar de beste opties. Ik help jullie hier graag bij.

Let’s meet

We gaan samen om tafel, bespreken hoe jullie het voor ogen hebben en doen samen inspiratie en ideeën op. Op basis van dit gesprek, bekijken we samen welke muziek het beste bij jullie wensen past. Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen, zodat we elkaar kunnen leren kennen!

Over Lot als zangeres

Met een moeder als muziekdocente en dirigente groeide Anne-lotte op in een muzikaal gezin. Na een paar jaar saxofoon-, piano- en gitaarlessen ontdekte ze in 2000 haar liefde voor zingen en ontwikkelde ze haar stem tijdens zanglessen, zowel klassiek als licht. Na een vooropleiding op het conservatorium besloot ze muziek vooral als hobby uit te oefenen. In de afgelopen vijftien jaar zong Anne-lotte in tientallen bands diverse stijlen muziek; van pop en rock tot soul en funk, maar haar grote passie vond ze in de jazz- en swingmuziek.

Momenteel zingt Anne-lotte in vocal group Maggie Monroe, is lead zangeres in de The Southern Pearl Jazzband en bespeelt ze sousafoon in dweilband De Medamme.

Voor bruiloften heeft Lot al met regelmaat een muzikale rol mogen invullen als zangeres. Ook begeleiding op de piano of gitaar kan gemakkelijk geregeld worden. Interesse? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!

zangeres-bruiloft

Hebben jullie hulp nodig bij het plannen van jullie grote dag?

Schakel dan Lot in voor jouw weddingplanning. Lot is de enige echte hands-on planner die gespecialiseerd is in feesten en bruiloften op eigen locaties in West-Brabant en Vlaanderen. Met haar flinke dosis creativiteit maakt ze jullie droomplaatje realistisch. Benieuwd wat Lot voor jullie kan betekenen? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!