Op zoek naar jouw bruiloft planner?

Je bruiloft is de meest speciale dag van jullie leven. Het is een dag die je niet snel wilt vergeten, dus een goede voorbereiding is van belang. Als ervaringsdeskundige met meer dan 100 bruiloften op de teller kan ik hier zeker over meepraten! Een bruiloft planner zorgt ervoor dat jouw droomdag op rolletjes verloopt en jullie optimaal kunnen genieten.

Liefs, Lot

wedding-planner-checklist
wedding-planner-bergen-op-zoom
wedding-planner-review

Lot als jouw bruiloft planner

Lot is een gedreven eventmanager. Met haar enthousiaste, meedenkende en no-nonsense aanpak, staat zij altijd voor het bruidspaar klaar. Wil jij ook een planner die reële ideeën op tafel brengt en écht luistert naar wat jullie willen? Neem dan contact op.

Mijn eigen bruiloft planner

In 2016 stond ik zelf met knikkende knieën in mijn trouwjurk. Ik had mijn eigen bruiloft georganiseerd. Niet het minste; op twee locaties, met twee trouwjurken en alles over drie dagen verspreid. Terwijl de voorbereidingen allemaal vlekkeloos en plezierig waren verlopen, is het toch best lastig om als control freak en perfectionist alles uit handen te geven. Gelukkig had ik een topteam om me heen. En doordat ik alles tot in de puntjes had bedacht en voorbereid, kon ik maar een ding doen; alles uit handen geven. Dat is ook echt wat je moet doen op je bruiloft: genieten en je laten meevoeren door alles wat er aan liefde om je heen gebeurt. En dat onbezorgde gevoel gun ik ieder bruidspaar!

wedding-planner-bergen-op-zoom

Bruiloft planner in hart en nieren

Na mijn bruiloft viel ik toch wel een beetje in een donker gat. Ik leefde zo ontzettend toe naar mijn bruiloft en had tijdens het organiseren zoveel plezier. Dat zette me aan het denken. Ik werkte voorheen altijd in de festival- en evenementenwereld en toen dacht ik: waarom niet die twee combineren? Toen heb ik besloten: dit ga ik doen. Ik wil bruidsparen assisteren en een goed verzorgde trouwdag bezorgen. Hierdoor kunnen zij optimaal van hun grote dag genieten en daar krijg ik energie van.

Laat mij jouw bruiloft planner zijn!

Mijn eigen bruiloft heeft mij direct tot ervaringsdeskundige gemaakt en vanuit daar rolde al snel de eerste opdrachten. Inmiddels heb ik ruim 100 bruiloften op de teller en geen één bruiloft daarvan was hetzelfde. Van een boeren bruiloft in een omgetoverde schuur, een winterse bruiloft in een romantisch kasteel tot aan een festival bruiloft in de achtertuin. Niks is te gek voor Lot! Door een weddingplanner in te schakelen, kan jij je volledig tot je partner en je gasten richten. Bovendien komen veelgemaakte fouten niet terug op jullie bruiloft.

Laat mij jouw extra handjes zijn en plan nu ons eerste kennismakingsgesprek.

Jannelize & Remy

“Anne-lotte is echt een leuke vrouw met een passie om een bruiloft perfect te maken. En dat lukt haar dan ook enorm goed! Wat een geruststelling om zo onbezorgd te kunnen genieten en te weten dat het allemaal goedkomt!”

Sandra & Sjoerd

“Als je op zoek bent naar een down to earth wedding planner met ontzettend leuke ideeen dan ben je bij Lot’s wedding aan het juiste adres. Hoewel wij Anne-lotte laat hebben ingeschakeld dacht zij goed mee om onze bruiloft perfect te maken. Vooral op de dag zelf heeft ze het werk uit onze handen genomen en qua styling was het helemaal zoals wij voor ogen hadden. Een onbezorgde dag dankzij Anne-lotte.”

Karin & Hilbert

“Mede dankzij Anne Lotte hebben wij een fantastische dag gehad. Ze denkt super goed mee en voelde goed aan hoe wij het wilden. Wij zouden haar zeker aanraden!”

Lieke & Eric-Jan

“Anne-lotte is een echte aanrader! Wij trouwden midden in corona tijd! Onze bruiloft moest verzet worden en op het laatste moment kwamen ernog allerlei extra corona regels bij! Dankzij Anne-lotte haar enorme flexibiliteit en creativiteit is onze dag toch onvergetelijk geweest!”

Leonie & Martijn

“Anne-Lotte heeft echt geluisterd naar onze wensen en ideeën en heeft dit fantastisch vertaald in een geweldig decor voor onze bruiloft bij Beneden Sas. Ze heeft passie voor haar vak, wist ons als bruidspaar goed te adviseren en geeft vertrouwen op de dag zelf, waardoor we onbezorgd hebben kunnen genieten!”

Isabelle & Roy

“Wat een power en vrolijkheid. We hadden zelf wat ideeen aangebracht en de uitwerking daar van was precies zo als we bedoelde. annelotte stelde ons ook gerust en een vertrouwd gevoel. Ze weet waar ze mee bezig is. Wat was het een toevoeging aan onze dag. Nogmaals super bedankt!”

Naomi & Pelle

Zelf ben ik normaal gesproken niet zo goed in dingen uit handen geven, ik wil graag dat alles precies geregeld is zoals ik dat zelf wil (ben iets perfectionistisch 😉 ). Maar bij Lots is dat helemaal geen probleem! Als zij ergens de organisatie van op zich neemt, weet ik dat hetperfect tot in de puntjes geregeld is en (misschien nog wel belangrijker) er tot in de details rekening gehouden wordt met mijn persoonlijke wensen. Gedeeltelijk door wat je aan haar vertelt, maar ook omdat ze goed aanvoelt wat voor jou belangrijk is. En dat geruste, vertrouwde gevoel én haar prettige manier om overal actief in mee te denken is erg fijn als je dingen uit handen wilt geven.

Wie is Lot buiten bruiloftsplanner?

De meesten noemen me Lot, maar mijn officiële naam is Anne-lotte en kom uit het mooie bouwjaar 1988. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde Niels en moeder van Loek (2018) & Babs (2021). We wonen in een door ons zelf gebouwd huis in Halsteren, waar we nog altijd graag in en om het huis mee bezig zijn. Muziek is mijn grootste hobby en daar gaat de meeste vrije tijd heen. Ik zing in de jazzband Southern Pearl Jazzband en in een vocalgroup Maggie Monroe en speel daarnaast sousafoon in de carnavalsband De Medamme.

Daarnaast houd ik ervan om lekker te eten en drinken met vrienden en familie en doe ik regelmatig aan buiten sporten, zoals bootcamp of hardlopen. Eind 2016 ben ik Lot’s Weddings & Events gestart, waarmee een grote droom uitkwam. Als weddingplanner, styliste en ceremoniemeester heb ik inmiddels vele droomhuwelijken verwezenlijkt. Zonder stress en door echt te kunnen genieten!

Handje nodig tijdens (de voorbereidingen van) jullie bruiloft?

Schakel dan Lot in voor jouw weddingplanning. Lot is de enige echte hands-on planner die gespecialiseerd is in feesten en bruiloften op eigen locaties in West-Brabant en Vlaanderen. Met haar flinke dosis creativiteit maakt ze jullie droomplaatje realistisch. Benieuwd wat Lot voor jullie kan betekenen? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!