Op zoek naar een event planner?

40ste verjaardag, jubileum, kraamfeest of babyborrel? Bij het organiseren van een goed feest of evenement komt ontzettend veel kijken. Event planner Lot helpt jullie graag op weg of neemt het volledig uit handen.

Liefs, Lot

Foto: Liefdesmomenten

Een event planner voor verschillende momenten

Of het nu om een verjaardag, geboorte, huwelijksjubileum of het behalen van een diploma gaat: reden genoeg om even stil te staan bij dit bijzondere moment. Met al je vrienden, familie en kennissen wil je deze mijlpaal vieren en met hen even flink te bloemetjes buiten zetten! Uiteraard mogen lekkere hapjes en drankjes, goed personeel en een DJ of band niet ontbreken. Ook moeten er de nodige faciliteiten geregeld worden, zoals toiletvoorziening, electra en wil je ook leuke aankleding. En misschien wil je wel een fotograaf die de avond komt vastleggen, of een fotobooth voor hilarische foto’s… Zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom: een hoop geregel en georganiseer!

Passende mogelijkheden

Met een groot en divers netwerk is er voor ieder wat wils

Een echte kameleon

Ik pak creatief en veelzijdig iedere uitdaging aan

Weten waar je aan toe bent

Voor ieder feest en bruiloft een scherpe aanpak

No stress!

Bij het organiseren van een goed feest of evenement komt ontzettend veel bij kijken. Lot’s Weddings & Events helpt jullie graag op weg of neemt het volledig uit handen. Misschien heb je allerlei leuke ideeën, maar heb je geen idee hoe je het aan moet pakken. Of je wilt alleen de kaders vaststellen en de rest van de organisatie aan mij overlaten, waardoor je zelf ook totaal verrast gaat worden. Ook dat kan!

 

Liefs, Lot

Foto: Bas Driessen

personeelsfeest-organiseren

Foto: Bas Driessen

feest-organiseren-thuis

Foto: Bas Driessen

vrijgezellenfeest-organiseren

Let’s meet

We gaan samen om tafel, bespreken wat jullie voor ogen hebben en doen samen inspiratie en ideeën op. Op basis van dit gesprek, bekijken we samen waar jullie hulp bij nodig hebben. Is dit bij het plannen en organiseren van jullie feest of met de styling en aankleding van jullie feest? Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen, zodat we elkaar kunnen leren kennen!

Op zoek naar een event planner?

Schakel dan Lot in! Lot is de enige echte hands-on event planner die gespecialiseerd is in feesten en bruiloften op eigen locaties in West-Brabant en Vlaanderen. Met haar flinke dosis creativiteit maakt ze jullie plaatje realistisch. Benieuwd wat Lot voor jullie kan betekenen? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!