Op zoek naar meer bruiloft inspiratie?

Bruiloft inspiratie kan vanuit alle hoeken komen. Ik bevind mezelf iedere keer een andere situatie, zowel in omgeving als wensen. Dat is waarom ik mijn werk zo ontzettend uitdagend en leuk vind. Door mezelf in te leven in het bruidspaar, is geen één bruiloftsfeest hetzelfde. Zij geven mij inspiratie, puur door te zijn, wie ze zijn.

Liefs, Lot

huwelijk-in-tuin
vergunning-bruiloft-tuin

Portfolio vol met bruiloft inspiratie

Willen jullie graag zien waar ik in gespecialiseerd ben? Ik laat het jullie graag zien! Mijn projecten deel ik graag op in thema’s, zodat het voor jullie overzichtelijk is. Hebben jullie vragen of willen jullie graag in gesprek gaan over jullie bruiloft? Neem dan contact op!

De bloesem nog vers aan de bomen, de eerste zonnestralen en het gras groener dan groen. Deze locatie op en top lente!
Op het middeneiland van het sluizencomplex ligt huiskamercafé Beneden Sas. Deze trouwlocatie is omringd door de prachtige natuur van de Steenbergse Vliet en het natuurgebied de Dintelse Gorze. Als thema voor deze shoot is er gekozen voor rustiek met een knipoog naar vintage, waarbij natuurlijke elementen en het voorjaar centraal staan.

Een veldboeket, een natuurlijke, speelse look voor het koppel, een heerlijk uitziende naked cake met vers fruit, de stoere presentatie van de food and drinks en de syling van de locatie, alles komt samen!

Van bruiloft inspiratie tot real-life bruiloft

Bruiloft inspiratie is overal te vinden: op beurzen, Pinterest en Instagram. Maar als bruidspaar willen jullie een unieke bruiloft. Daarom zullen jullie verder gaan kijken dan de kant-en-klare voorbeelden. Misschien is er iemand in jullie eigen kennissenkring wel erg creatief met hout en kan hij of zij jullie helpen met een origineel welkomstbord.

Bruiloft inspiratie opdoen is stap één, maar jullie bruiloft persoonlijk en passend maken gaat veel stappen verder. Jullie hebben een droomdag in gedachten, maar om deze reëel én realiteit te maken, is veel tijd en energie nodig.

Bovendien hebben bruidsparen vaak geen idee hoeveel werk het organiseren van een bruiloft vergt. Daarnaast zijn er veel paren die geen connecties hebben in de evenementsector, waardoor contact maken met leveranciers lastig kan zijn.

Lot is een no-nonsense bruiloftplanner die het werk graag uit jullie handen neemt. Samen met het bruidspaar gaat ze op zoek naar de stijl die het beste bij het stel past. Met haar hands-on mentaliteit pakt ze alle mogelijkheden aan en vergelijkt de opties, totdat ze het beste resultaat heeft. Bovendien heeft ze een groot empathisch vermogen. Doordat ze zich als een kameleon kan aanpassen aan het bruidspaar, sluit het feest altijd aan op hun wensen.

Jannelize & Remy

“Annelotte is echt een leuke vrouw met een passie om een bruiloft perfect te maken. En dat lukt haar dan ook enorm goed! Wat een geruststelling om zo onbezorgd te kunnen genieten en te weten dat het allemaal goedkomt!”

Sandra & Sjoerd

“Als je op zoek bent naar een down to earth wedding planner met ontzettend leuke ideeen dan ben je bij Lot’s wedding aan het juiste adres. Hoewel wij Anne-lotte laat hebben ingeschakeld dacht zij goed mee om onze bruiloft perfect te maken. Vooral op de dag zelf heeft ze het werk uit onze handen genomen en qua styling was het helemaal zoals wij voor ogen hadden. Een onbezorgde dag dankzij Anne-lotte.”

Karin & Hilbert

“Mede dankzij Anne Lotte hebben wij een fantastische dag gehad. Ze denkt super goed mee en voelde goed aan hoe wij het wilden. Wij zouden haar zeker aanraden!”

Lieke & Eric-Jan

“Anne-lotte is een echte aanrader! Wij trouwden midden in corona tijd! Onze bruiloft moest verzet worden en op het laatste moment kwamen ernog allerlei extra corona regels bij! Dankzij Anne-lotte haar enorme flexibiliteit en creativiteit is onze dag toch onvergetelijk geweest!”

Leonie & Martijn

“Anne-Lotte heeft echt geluisterd naar onze wensen en ideeën en heeft dit fantastisch vertaald in een geweldig decor voor onze bruiloft bij Beneden Sas. Ze heeft passie voor haar vak, wist ons als bruidspaar goed te adviseren en geeft vertrouwen op de dag zelf, waardoor we onbezorgd hebben kunnen genieten!”

Isabelle & Roy

“Wat een power en vrolijkheid. We hadden zelf wat ideeen aangebracht en de uitwerking daar van was precies zo als we bedoelde. annelotte stelde ons ook gerust en een vertrouwd gevoel. Ze weet waar ze mee bezig is. Wat was het een toevoeging aan onze dag. Nogmaals super bedankt!”

Naomi & Pelle

Zelf ben ik normaal gesproken niet zo goed in dingen uit handen geven, ik wil graag dat alles precies geregeld is zoals ik dat zelf wil (ben iets perfectionistisch 😉 ). Maar bij Lots is dat helemaal geen probleem! Als zij ergens de organisatie van op zich neemt, weet ik dat hetperfect tot in de puntjes geregeld is en (misschien nog wel belangrijker) er tot in de details rekening gehouden wordt met mijn persoonlijke wensen. Gedeeltelijk door wat je aan haar vertelt, maar ook omdat ze goed aanvoelt wat voor jou belangrijk is. En dat geruste, vertrouwde gevoel én haar prettige manier om overal actief in mee te denken is erg fijn als je dingen uit handen wilt geven.

Heb je zelf niet zo veel inspiratie?

Schakel dan Lot in voor jouw weddingplanning. Lot is de enige echte hands-on planner die gespecialiseerd is in feesten en bruiloften op eigen locaties in West-Brabant en Vlaanderen. Met haar flinke dosis creativiteit maakt ze jullie droomplaatje realistisch. Benieuwd wat Lot voor jullie kan betekenen? Neem dan direct contact op en plan jullie eerste kennismaking in!