Voordelen weddingplanner

Foto: Naomi

Waarom jullie een weddingplanner in zouden moeten schakelen? Kort en bondig gezegd: het bespaart je een hoop tijd en stress. Maar wat de exacte voordelen van een weddingplanner zijn, leg ik je graag uit. Bij deze: 8 voordelen van een weddingplanner!

voordelen-van-weddingplanner

Voordeel 1: Geef datgene uit handen, wat je zelf niet wilt doen

Een grote misvatting over het hebben van een weddingplanner is dat je zelf niets meer in handen hebt. Niets is minder waar! Jullie beslissen zelf wat je wel en niet uit handen wilt geven. Bovendien wordt er niets vastgelegd zonder jullie toestemming en goedkeuring (behalve als je er niets van wilt weten, natuurlijk!). Op deze manier beslissen jullie zelf hoeveel je de touwtjes laat vieren.

Voordeel 2: Geniet alleen van het leuke gedeelte van het plannen

Het plannen van een bruiloft is vaak meer werk dan de meeste bruiden en bruidegoms zich in eerste instantie voorstellen. Als je naast een drukke baan ook een gehele bruiloft wilt organiseren, kan dat veel tijd opslokken. Bovendien kan het een hoop stress met zich meebrengen. Een planner neemt de grote zorgen uit jullie handen. Daardoor kunnen jullie écht genieten van de voorbereidingen, zonder alle stress.

Voordeel 3: Echt álles is geregeld voor de grote dag

In de voorbereiding van jullie bruiloft komt er nogal wat op je pad. Vervoer, aankleding, eten… en dat is nog maar het tipje van de sluier (oh ja, die moesten we ook nog hebben!). Het is zo veel, dat je gemakkelijk kleine, maar belangrijke, details kunt vergeten. Een weddingplanner heeft ervaring en weet dus precies wat er geregeld moet worden. Zo weten jullie zeker dat echt álles klaar is en kunnen jullie helemaal relaxt trouwen.

Voordeel 4: Beste deals met de gaafste leveranciers

Dit is echt een van de grootste voordelen. Doordat een weddingplanner (lees: ik!) een mooie kring aan zakelijke contacten heeft, profiteren jullie altijd van de beste deals van deze leveranciers. Bovendien weet de planner hoe je het beste afspraken kunt maken en wat zij, of hij, mag verwachten van de leverancier. Kom maar door met die bloemen, BBQ’s, versieringen…

voordelen-wedding-planner
waarom-een-weddingplanner

Voordeel 5: Jullie eigen identiteit komt naar voren

Pinterest en Instagram laten vele droombruiloften zien, maar wat maakt het jullie dag? Zijn het de soort bloemen of toch de muziek? Samen met een weddingplanner komen jullie tot het persoonlijkste plan, zodat de dag echt bij jullie aansluit. Geen bruiloft die is gekopieerd en geplakt van internet, maar een unieke dag.

Voordeel 6: Geen vriendin kwijt

Vaak wordt er als ceremoniemeester een goede vriend of vriendin gevraagd. Iemand waar je op aan kunt. Maar als nadeel heeft dit dat deze persoon de hele dag dingen aan het regelen is en niet bij jou op de dansvloer staat. Voordeel van de weddingplanner: die regelt alle zaken op de mooiste dag van je leven. En dan kan je vriendin gewoon lekker met je mee feesten!

Voordeel 7: Je mag zoveel praten over je bruiloft als jij dat wilt

Een bruiloft regelen is superleuk, maar we kunnen ons wel voorstellen dat je vrienden niet altijd over kleurenschema’s en bloemisten willen praten. Een weddingplanner wil niets liever! Je mag altijd bellen en appen over jouw ideeën en er wordt nog wat mee gedaan ook. En ook bij stress of onzekerheden staat ze voor je klaar.

Voordeel 8: Netjes binnen de budgettaire lijntjes

Jullie spreken met je planner af wat jullie uit willen geven aan de bruiloft. Aan de weddingplanner is het de taak om daar rekening mee te houden en de centjes in de gaten te houden. Houd er wel rekening mee dat een bruiloft geld kost. Als weddingplanner kan ik veel voor je betekenen, maar er moet natuurlijk wel ruimte voor zijn.

 

waarom-weddingplanner

Ben je overtuigd en wil je graag in gesprek gaan? Dan sta ik voor je klaar. Neem contact op via het contactformulier, dan plannen we jullie kennismakingsgesprek in.