Op zoek naar een in-house weddingplanner?

Stel je voor: je ben in het bezit van een prachtige (trouw)locatie. En er komen regelmatig aanvragen binnen voor bruiloften, maar je hebt er te weinig tijd voor. Of je zou júíst graag meer bruiloften willen boeken. Heb je wel eens aan een in-house weddingplanner gedacht? Lot helpt je graag! Een bruiloft is echt andere koek en daarvoor heb je de juiste kennis & knowhow nodig. 

Liefs, Lot

Foto: C-Foto Fotografie

Waarom zou je kiezen voor een in-house weddingplanner?

Je neemt iemand in de arm die veel vakkennis heeft, kansen ziet en het bruidspaar van alle informatie voorziet. Iemand die je kan helpen aan meer bruiloften en een hogere omzet. En voor bruidsparen het vaste aanspreekpunt is. Jij bepaalt als eigenaar de regels en voorwaarden, maar het kost je geen kostbare tijd.

Lot weet door haar horeca achtergrond van de hoed en de rand, springt bij waar het nodig is, maar ontzorgt voornamelijk jullie als locatie. Door het contact met het bruidspaar volledig over te nemen en de coördinatie en aansturing op de dag zelf op te pakken. Kortom: jullie focussen op de dagelijkse werkzaamheden, Lot regelt alle randzaken eromheen.

inhouse-wedding-planner

Foto: Noesj Moments

Lot is er, naast bruidsparen, ook voor horecaondernemers en trouwlocaties.

inhouse-weddingplanner-lot

Foto: Noesj Moments

Voordelen in-house weddingplanner

Als weddingplanner ben ik op de hoogte van alle trends, heb ik vaste en betrouwbare leveranciers én ben ik (bijna) alle problemen wel eens tegengekomen. Met een flinke dosis creativiteit en professionaliteit heb ik altijd de touwtjes in handen, zodat het bruidspaar en hun gasten volledig van de grote dag kunnen genieten.

Een in-house planner:

R

maakt jouw locatie bekend en populair, wat zorgt voor een hogere omzet en meer boekingen.

R

neemt zorgen uit handen, zodat jullie alleen hoeven te doen waar júllie goed in zijn.

R

communiceert met jullie én het bruidspaar voor duidelijke afspraken.

R

is een investering in de toekomst: ze leert jullie en de locatie steeds beter kennen, zodat een bruiloft op jullie locatie steeds soepeler verloopt.

R

kan bijspringen waar het nodig is. Kan als party manager fungeren op de dagzelf. 

Op dit moment ben ik de vaste in-house weddingplanner bij trouwlocaties Beneden Sas. Daarnaast werk ik tijdens het trouwseizoen ook regelmatig als freelance partymanager bij festival bruiloft. Zij genieten al van alle voordelen die een in-house weddingplanner en partymanager met zich meebrengt.

Benieuwd wat ik voor jullie locatie kan betekenen? Neem dan direct contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.