Neem hier contact met mij op

Stel mij je nu je vraag en profiteer van de voordelen die ik jullie als wedding- en eventplanner kan bieden.

Passende mogelijkheden

Met een groot en divers netwerk is er voor ieder wat wils

Een echte kameleon

Ik pak creatief en veelzijdig iedere uitdaging aan
Zelfs een boerenschuur kan een droomlocatie worden…

Weten waar je aan toe bent

Voor ieder feest en bruiloft een scherpe aanpak

Liefs, Lot

Foto: C foto

12 + 2 =

FAQ – Veelgestelde vragen

Hieronder kun je de meest gestelde vragen vinden aan mij als weddingplanner. Zit je vraag er niet tussen? Stel dan gemakkelijk je vraag via de Chat of Whatsapp.

Hoelang voor mijn bruiloft moet ik een huwelijksplanner inschakelen?

Als huwelijksplanner heb ik een groot netwerk, maar ik kan er niet voor zorgen dat jullie favoriete locatie of leverancier voor je neus wordt weggekaapt. Daarom is het goed om 1,5 jaar voor jullie bruiloft contact met mij op te nemen. Zo heb je de meeste kans dat ik en mijn leveranciers beschikbaar zijn. Zit je al dichter bij je bruiloft? No worries! Ik heb ook voldoende bruiloften georganiseerd binnen het jaar. Neem gewoon even contact met mij op. Dan kijken we samen kijken wat er nog mogelijk is.

Hoelang voor mijn bruiloft moet ik een huwelijksplanner inschakelen?

Als huwelijksplanner heb ik een groot netwerk, maar ik kan er niet voor zorgen dat jullie favoriete locatie of leverancier voor je neus wordt weggekaapt. Daarom is het goed om 1,5 jaar voor jullie bruiloft contact met mij op te nemen. Zo heb je de meeste kans dat ik en mijn leveranciers beschikbaar zijn. Zit je al dichter bij je bruiloft? No worries! Ik heb ook voldoende bruiloften georganiseerd binnen het jaar. Neem gewoon even contact met mij op. Dan kijken we samen kijken wat er nog mogelijk is.

Waarom zou ik een huwelijksplanner inhuren?

Er zijn genoeg redenen te noemen waarom jullie een weddingplanner in de arm zouden moeten nemen. Een bruiloft is iets bijzonders en gaat zo voorbij, voordat je het weet. Lot zorgt ervoor dat jullie als bruidspaar en jullie gasten zorgeloos kunnen genieten. Van de voorbereidingen én de dagzelf. Ik stuur jullie de juist richting op en houdt koers. Bovendien ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers. Nog niet overtuigd? In deze blog ga ik nog dieper in in de voordelen van de weddingplanner.

Ik ga niet trouwen, maar heb een ander groot feest te vieren. Kan je mij helpen?

Natuurlijk! Voor ieder evenement heb ik passende leveranciers en ideeën als het gaat om aankleding en entertainment. Ik hoor graag wat je te vieren hebt! Lees hier meer over als je een eventplanner zoekt.

Wat kost een weddingplanner?

Schrik niet, maar gemiddeld gezien kost een bruiloft organiseren ruim 500 uur(!). Dat had je niet verwacht he? Als je zoveel tijd beschikbaar hebt en je dit leuk vind om te doen: doe het zeker lekker zelf. En dan wens ik je heel veel plezier met alle voorbereidingen! Echter denk ik dat ik jullie een hoop tijd kan besparen. Door goed te luisteren naar wat jullie wensen en jullie de juiste richting geven. Met daarbij een rijk netwerk aan betrouwbare en professionele leveranciers. Wil je weten wat mijn diensten kost? Bekijk dan hier de pakketten die ik bruidsparen aanbied.

Wat zijn mijn taken als weddingplanner?

Als weddingplanner kan ik voor jullie bruiloft alles plannen en regelen. Op basis van jullie wensen zoek ik naar een geschikte trouwlocatie en schakel met de meest professionele en betrouwbare trouwleveranciers. Uiteraard zorg ik voor een draaiboek en beheer het budget. Op de dagzelf fungeer ik als ceremoniemeester en ben ik het aanspreekpunt voor leveranciers en gasten. Mijn diensten zijn verdeeld in verschillende pakketten.

Jannelize & Remy

“Annelotte is echt een leuke vrouw met een passie om een bruiloft perfect te maken. En dat lukt haar dan ook enorm goed! Wat een geruststelling om zo onbezorgd te kunnen genieten en te weten dat het allemaal goedkomt!”

Sandra & Sjoerd

“Als je op zoek bent naar een down to earth wedding planner met ontzettend leuke ideeen dan ben je bij Lot’s wedding aan het juiste adres. Hoewel wij Anne-lotte laat hebben ingeschakeld dacht zij goed mee om onze bruiloft perfect te maken. Vooral op de dag zelf heeft ze het werk uit onze handen genomen en qua styling was het helemaal zoals wij voor ogen hadden. Een onbezorgde dag dankzij Anne-lotte.”

Karin & Hilbert

“Mede dankzij Anne Lotte hebben wij een fantastische dag gehad. Ze denkt super goed mee en voelde goed aan hoe wij het wilden. Wij zouden haar zeker aanraden!”

Lieke & Eric-Jan

“Anne-lotte is een echte aanrader! Wij trouwden midden in corona tijd! Onze bruiloft moest verzet worden en op het laatste moment kwamen ernog allerlei extra corona regels bij! Dankzij Anne-lotte haar enorme flexibiliteit en creativiteit is onze dag toch onvergetelijk geweest!”

Leonie & Martijn

“Anne-Lotte heeft echt geluisterd naar onze wensen en ideeën en heeft dit fantastisch vertaald in een geweldig decor voor onze bruiloft bij Beneden Sas. Ze heeft passie voor haar vak, wist ons als bruidspaar goed te adviseren en geeft vertrouwen op de dag zelf, waardoor we onbezorgd hebben kunnen genieten!”

Isabelle & Roy

“Wat een power en vrolijkheid. We hadden zelf wat ideeen aangebracht en de uitwerking daar van was precies zo als we bedoelde. annelotte stelde ons ook gerust en een vertrouwd gevoel. Ze weet waar ze mee bezig is. Wat was het een toevoeging aan onze dag. Nogmaals super bedankt!”

Naomi & Pelle

Zelf ben ik normaal gesproken niet zo goed in dingen uit handen geven, ik wil graag dat alles precies geregeld is zoals ik dat zelf wil (ben iets perfectionistisch 😉 ). Maar bij Lots is dat helemaal geen probleem! Als zij ergens de organisatie van op zich neemt, weet ik dat hetperfect tot in de puntjes geregeld is en (misschien nog wel belangrijker) er tot in de details rekening gehouden wordt met mijn persoonlijke wensen. Gedeeltelijk door wat je aan haar vertelt, maar ook omdat ze goed aanvoelt wat voor jou belangrijk is. En dat geruste, vertrouwde gevoel én haar prettige manier om overal actief in mee te denken is erg fijn als je dingen uit handen wilt geven.